رئیس سازمان بسیج سازندگی :

محرومیت زدایی ماموریت بسیج سازندگی است

سردار زهرایی با اشاره به اینکه در فعالیت های بسیج سازندگی، مشارکت مردم اصل است، گفت: محرمیت زدایی از رسالت به ماموریت بسیج سازندگی تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی از خرم آباد، سردار« محمد زهرایی» در دیدار با استاندار لرستان، با بیان اینکه محرومیت با تکنولوژی و گذر زمان رشد می کند، اظهار داشت: بخشی از تولید محرومیت مربوط به گذر زمان است.

 

 رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه محرومیت نسبی است، ادامه داد: در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی دو سال گذشته محرمیت زدایی از رسالت به ماموریت تبدیل شده است.

 

 وی با اشاره به برنامه ریزی های به عمل آمده در حوزه محرمیت زدایی، افزود: سپاه بسیج سازندگی در کنار وظایفی که دارد با برنامه ریزی در حوزه محرمیت زدایی تلاش می کند.

 

سردار زهرایی با اشاره به اهمیت تقویت تعامل و هم افزایی در راستایی محرومیت زدایی، ادامه داد: بسیج سازندگی خود را متولی موضوع محرومیت زدایی در کشور نمی داند بلکه تلاش می کند با هم افزایی در این مسیر قدم بردارد.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اینکه قانون بسیج سازندگی فرابخشی و فرادستی است، ادامه داد: دستگاه های اجرایی می توانند به تناسب توان دستگاه ها، پروژه محرومیت زدایی را واگذار کنند.

سردار زهرایی خاطرنشان کرد: در فعالیت های بسیج سازندگی، مشارکت مردم اصل است و گروه های جهادی موتور محرک مشارکت پذیری مردم در محرومیت زدایی هستند.

 

طرح جامع محرومیت زدایی بسیج سازندگی مردم پایه است

 

وی با اشاره به طرح جامع محرومیت زدایی بسیج سازندگی، ابراز کرد: طرح جامع محرومیت زدایی مردم پایه در روستاها و محلات حاشیه شهر است.

 

سردار زهره ای ادامه داد: طرح محرمیت زدایی طی برنامه پنج ساله در تعداد ۱۰ هزار و ۲۸۳ روستا اجرایی می شود.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی تصریح کرد: همچنین دربرنامه پنج ساله طرح محرومیت زدایی در تعداد هزار ۱۰۰محله حاشیه شهر اجرایی می شود.

 

سردار زهرایی بیان کرد: در روستاها طبق اولویت بندی انجام شده ۵۰ درصد پروژه ها در حوزه آب شرب و آب کشاورزی  است.

 

وی با اشاره به اینکه اولویت بعدی مسکن روستاهاست، افزود: سومین اولویت بسیج سازندگی در حوزه محرومیت زدایی جاده بین مزارع و کارگاه های زیرساخت هستند.

 

سردار زهرایی ابراز کرد: در فاز محرومیت زدایی در دو بخش مدرسه و خانه بهداشت در مناطق روستایی اجرایی می شود.

 

وی ادامه داد: در مناطق حاشیه شهر جنس پروژه ها متفاوت است نیاز اولیه و ضروری که چهره محله را زشت کرده باید پاکسازی شود و در این طرح فاضلاب،خانه بهداشت، مراکز آموزشی و حتی فضاهایی که آموزش توانمند سازی اشتغال هستند اولویت محله ها هستند. 

 

جلسه شورای برنامه ریزی عالی استان لرستان